Nu intrati pe site-ul www.emag.ro (Entitatea Miscarii AntiGoriliene) – Interfata Animatoare Serpiliana (IAS)

serpilian inlantuit intre cele doua lumi

Dragii mei, lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol! Serpilienii comploteaza pentru ca pamantul sa nu beneficieze de efectul de poarta stelara! Serpilienii vor sa impuna valorile lor!

De revelion vor ca competitia directa civilizationala sa inceteze si pentru asta vor lansa un atac direct asupra planetei terra.

Se vorbeste foarte mult despre nave cosmice care sunt grupate asupra pamantului. Un extraterestru este pregatit de marea conspiratie pentru a fi debarcat printre noi cu ajutorul site-ului emag.ro!

Noi, miscarea civica goriliana stationata in bazele de tratament balnear facem maximum posibil pentru a-i opri! Incercam sa avertizam cati mai multi gorileni de buna credinta sa nu intre pe emag.ro!

Dar de data asta, balaurienii si serpilienii au ajuns prea departe! Prin structurile lor conspirative care functioneaza inchis vor sa foloseasca tehnologia pentru a infiltra un extraterestru printre noi!

Nu intrati pe site-ul e-mag! Repet: Nu intrati pe site-ul e-mag.ro! Si, sub nicio forma, daca intrati, sa nu participati la promotie!

Atentie!

interfata animatoare serpiliana de pe http://www.emag.ro

Avangarda agresorilor extraterestrii in lumea fizica a planetei terra a ajuns prea departe! Fortele combatante ezoterice a Comunitatilor de Civilizatii Virtuale dizidente, devenite neloialiste si agresoare civilizational, vor ca dumneavoastra sa intrati pe emag.ro si sa castigati un laptop avansat tehnologic, prin care civilizatiile extraterestere se vor infiltra in casele voastre.

Fac apel la toti gorilienii de buna credinta! Nu intrati pe site-ul e-mag! Noi, gorilienii, suntem in pericol!

Reclame

120 Comments

 1. SOx
  Posted 30 decembrie, 2009 at 10:21 pm | Permalink

  ahaaaa…. sunt serpilianu’ sef…. your’fucked up now!!!

 2. PROTO
  Posted 25 decembrie, 2009 at 10:40 pm | Permalink

  nu gasesc savantii care stiu ce e in lumea asta si aia de la nasa…nu gasesc …lirieni din astia si gaseste nenea asta…kre a venit de la carciuma si a vazut luna pe cer…si i sa parut un OZN….nu zic k nu cred in extraterestrii[pt k 80% cred] dar nici chiar in halu asta….sad :(…xcum dealungul istoriei Romaniiei s`au mai gasit mici „atotstiitori” kre sa ne spuna noua ce cred ei [ex ala kre zicea k nujt c mm cutremur a fi si tre sa daramam un munte…vai ce oameni] NP maine ma imbat si apoi revin sa va povestesc cum am vorbit cu liderul „…lirienilor” v`am pwpat ..CRACIUN FERICIT!!!!

  • Posted 28 decembrie, 2009 at 9:20 am | Permalink

   Lasati serpulienii in seama mea >:)! Sunt greu de ucis si abia astept sa fac revelionul cu unu’ din ei.

 3. PROTO
  Posted 25 decembrie, 2009 at 10:33 pm | Permalink

  eu m`am inscris pe emag…cu vreo 3-4 emailuri..dak da Dumnezeu sa castig laptopu st cel mai fericit..si acum sa revin la subiectul principal…mda…omu asta e nebun…el se trezeste peste noapte cu inca cativa tovarasi sa ne spuna noua k e atacata lumea de reptlilieni balaurieni pestilirieni lacurieni padurieni pasalirieri si alte inventilirieni de ale lui….xcum ar trebui dat in judecata…auzi la el..nu intrati pe emag.ro…chiar ar trebui sa intrati…inscrieti`va e de ultima generatie laptopul f fff performant! succes!!

 4. Posted 24 decembrie, 2009 at 12:06 am | Permalink

  aha, si tu ce dovezi aduci? Sau esti un fel de adept al domnului al carui nume nu-l pot pronunta deoarece pare a fi (z)Bucium(at) RAU de tot cu capul.

  Tot respectul pentru varsta dar sunteti dovada pura ca de la o varsta omul incepe sa o ia asa, usor usor la vale cu nebunia.

 5. Posted 23 decembrie, 2009 at 11:51 pm | Permalink

  serpilienii ne distrug lume fizica actuala

 6. bobo
  Posted 20 decembrie, 2009 at 3:48 pm | Permalink

  sa nu devenim paranoici ,va rog eu…

 7. Posted 17 decembrie, 2009 at 10:13 pm | Permalink

  Din moment ce planul nostru a fost demascat, nu mai are rost sa ne ascundem dupa deget. Da, conspiram si ne vom impune valorile noastre. Nu are rost sa va impotriviti. Veti fi asimilati. Rezistenta-i futere.

 8. theora
  Posted 17 decembrie, 2009 at 6:22 pm | Permalink

  Heeeeeheheheeeeee!!!! Tare, dom.le, tare!!!

  Si un’e ziceti ca v-ati intalnit? La Bucecea, Rupea , Fundulea?

  :))))) Probabil urmatoarele conferinte vor fi la Pulea si Cojones.

  :))))

 9. Ex-MAG
  Posted 17 decembrie, 2009 at 2:16 pm | Permalink

  nenea RETARDU’ din reclama emag la resigilate (ori esti ori frati-tu geaman, ca prea va seamana vocile)… nu te-or platit pentru rolurile jucate pana acum?
  sau mai degraba e psihologie inversa, ca la noi la romani tine figura asta :))))

 10. Johnny Typhoon
  Posted 16 decembrie, 2009 at 9:32 pm | Permalink

  medicamente.. medicamente.. jesus!

 11. Johnny
  Posted 16 decembrie, 2009 at 9:30 pm | Permalink

  medicamente.. medicamente.. jesus

 12. sarpele de pantalon
  Posted 16 decembrie, 2009 at 7:43 pm | Permalink

  Frate, bag seama ca-i bun ce fumezi tu acum…da-mi si mie ca vreau sa vad si io gorilieni d’aia…

 13. Posted 16 decembrie, 2009 at 4:11 pm | Permalink

  Frate trezeste dracului la realitate, ca esti dus rau tare

 14. Ecaterina Filescu
  Posted 16 decembrie, 2009 at 12:08 pm | Permalink

  Trebuie sa se stie si sa se constientizeze corespunzator faptul ca pentru fiecare CV specifica, care exista, a fost dezvoltat si un ezoterism specific, aferent acelei CV, care, daca este aplicat insa in cadrul altor CV, sau chiar in cadrul unor Populatii formate din mutanti civilizationali care apartin genetic unei CV, dar prin mutanta civilizationala, si-au diminuat considerabil zestrea genetica originara (cum, din nefericire, este si cazul Lumii Fizice a Planetei Leia: LF-PL, in care exista mai multe Populatii alcatuite din asemenea mutanti civilizationali, care, in ansamblu, formeaza marea majoritate a Populatiei LF-PL, aplicarea ezoterismului specific CV-Gor, respectiv CV-Gor-Mod, la Populatiile respective nu poate avea decat cel mult efecte benefice limitate asupra respectivelor Populatii. In acelasi context, trebuie sa se cunoasca si faptul ca, in cadrul Populatiilor respective, se practica tipuri de ezoterism specifice acelor CV care, prin agresiune si exorcizare civilizationala, sau doar datorita decaderii civilizationale a unui segment de Populatie din cadrul CV-Gor, au determinat formarea mutantilor CV respectivi, sau chiar amestecuri de doctrine ezoterice, rezultate ca urmare a trecerii Populatiilor respective prin mai multe tipuri de CV care le-au determinat evolutia existentiala civilizationala si care doctrine ezoterice, sau amestecuri de doctrine ezoterice, aplicate reprezentantilor CV-Gor si respectiv CV-Gor-Mod, nu provoaca, in general, efecte existentiale
  benefice asupra acestora. Mai mult, de regula, respectivele practici ezoterice provoaca deseori chiar efecte existentiale malefice, ce pot avea ca efect inclusiv agresarea civilizationala si chiar exorcizarea respectivilor reprezentanti, in cadrul Populatiilor mentionate anterior, atunci cand, in necunostinta deplina, sau chiar totala, de cauza, reprezentantii Populatiilor mentionate accepta, sau chiar solicita,, aplicarea unor terapii bazate pe doctrinele ezoterice respective, sau pe amestecurile de doctrine ezoterice respective. In contextul celor mentionat anterior, trebuie sa se cunoasca si sa se constientizeze in mod corespunzator si faptul ca practicantii principalelor religii cu raspandire internationala, in prezent, in cadrul LF-PL, s-au transformat, tocmai prin agresiune si exorcizare civilizationala specifica, ca practicanti ai respectivelor religii, in mutanti civilizationali ai categoriilor de Populatie aferente respectivelor religii. Tot in contextul celor mentionate anterior, mai precizam ca ezoterismul pe care il vom promova si dezvolta, inclusiv prin intermediul publicatiei web: Misiunea Astrala „Romania” se adreseaza exclusiv reprezentantilor CV-Gor si respectiv Cv-Gor-Mod, care sunt bastinase, in cadrul PL, respectiv LF-PL, intre cele 2 CV existand foarte multe similitudini, din punct de vedere ezoteric (datorate si modului specific in care s-a nascut CV-Gor-Mod, din CV-Gor), dar si destule diferente, care trebuie cunoscute si de care trebuie sa se tina seama, in practicarea ezoterismului.
  In final, ca o concluzie, dar si ca un avertisment, precizam ca orice pacient care apeleaza la un terapeut ezoteric trebuie sa cunoasca carei CV ii apartine atat el (ca reprezentant, sau ca mutant civilizational, functie de caz), ca pacient, cat si terapeutul caruia i se adreseaza pentru a solicita aplicarea unei terapii, in cazul in care se doreste ca terapia ezoterica aplicata sa fie benefica pentru pacientul in cauza.

 15. dsalageanu
  Posted 16 decembrie, 2009 at 11:36 am | Permalink

  Cu toate astea, exista intr-adevar oameni care cred ferm in povestea asta 🙂

  Va prezint gorilianul original: http://lorin-fortuna.ro/

 16. dsalageanu
  Posted 16 decembrie, 2009 at 11:34 am | Permalink

  Felicitari 🙂

  eu suspectez un McCann mic pe-aici, dar nah, asa sunt eu, paranoic :))

  • Posted 16 decembrie, 2009 at 12:20 pm | Permalink

   Sunt numai serpilieni acolo. Fortele binelui sunt in alta parte.

   • dsalageanu
    Posted 16 decembrie, 2009 at 6:46 pm | Permalink

    De la faza cu laptopu’ lu Badea am ramas paranoic :))

    Daca ma intalnesc maine cu Yoda pe strada sunt sanse sa-l intreb cat costa halatu’…

  • dsalageanu
   Posted 16 decembrie, 2009 at 6:47 pm | Permalink

   Pe de alta parte -> subscriu. Numa serpilieni…

 17. adi
  Posted 16 decembrie, 2009 at 9:34 am | Permalink

  Wow!

  foarte tare. sunteti de-a dreptul dementiali.
  nu o sa ma apuc sa spun prea multe despre minunile astea ca… nu are rost.

  totusi, pentru cei care se vad amenintati de serpilianul inlantuit intre 783 de lumi din imaginea de la articol… iata cateva lamuriri.

  Imaginea este o fotografie a partii centrale a Galaxiei Whirlpool (se gaseste in Catalogul Messier la pozitia 51 (de aceea se numeste stiintific M51) sau in Catalogul General (New General Catalog) la pozitia 5194 (NGC 5194)). Imaginea a fost facuta la telescopul Hubble. Poftiti un link:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Whirlpool_Galaxy

  Si inca ceva… desi imaginea prezinta, dupa parerea voastra, un serpilian nenorocit gata sa sugrume alte 547 de lumi, cred ca ar fi fost corect si din punct de vedere jurnalistic si din punct de vedere moral sa precizati sursa (macar din respect pentru niste oameni (fie ei balaurieni si serpilieni care au studiat fizica si matematica astfel incat voi sa puteti avea calculatoare si sa puteti scrie niste articole de 2 lei)).

  Credit (site-ul oficial Hubble): H. Ford (JHU/STScI), the Faint Object Spectrograph IDT, and NASA (ia uite ca e creditata si NASA cu privire aceasta fotografie… probabil alti serpilieni si vulturieni imputiti care sunt in legatura permanenta cu civilizatia BORG. Pentru cei care nu au vazut StarTrek-First Contact, Borg s-au intors in timp pentru a ne impiedica sa luam legatura cu prietenii nostri Vulcanienii, o specie mai avansata de gorilieni).

  • Greuceanu
   Posted 16 decembrie, 2009 at 3:56 pm | Permalink

   Mancatias pana ta de erudit 🙂 Brava! Nota 2! Treci la loc!

 18. DreamFall
  Posted 16 decembrie, 2009 at 8:57 am | Permalink

  Ok, lasand batjocura la oparte. Se poate cineva pana la urma sa ne dea si noua niste link-uri informationale. Eu chiar sunt curios. Fiecare cu credintele lui si religiile lui. Nu o sa judec pe nimeni acum.

  Chiar sunt curios. Mereu am fost curios in ceea ce priveste religii si credinte. Vreau sa inteleg si eu de unde aveti informatiile astea… Explicatii mult mai concrete in ceea ce priveste aceasta istorie a raselor si religiilor.

  Chiar nu e nimeni in stare din cei care sustineti aceasta teorie sa oferiti niste informatii???

  • scorillo2007
   Posted 16 decembrie, 2009 at 10:01 am | Permalink

   Uite aici in caz ca esti sceptic: https://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/16/157/

   • Posted 16 decembrie, 2009 at 12:01 pm | Permalink

    Va multumesc pentru atentie.

    Ma bucur de fiecare data cand vad gorilieni de buna credinta in cautarea de informatii care sa-i lumineze. Va rog sa-mi urmariti blogul in continuare, o sa revin cu cat mai multe informatii.

 19. Marius B.
  Posted 16 decembrie, 2009 at 7:47 am | Permalink

  Nu intrati pe http://www.redmatiz.wordpress.com ; este acolo o masinarie infernala care il va transporta pe extraterestrul de pe emag pana la baza gamerilor inraiti….adica acasa la mine, unde va fi intampinat cu gameuri din rasa FEAR2, Crysis,
  Assasin’s Creed si Resident Evil rulate la rezolutie maxima. Acestea vor acoperi fata monitorului luni intregi iar lumea asa cum o stim nu va mai fi la fel.

 20. Locotenentu LaForge
  Posted 15 decembrie, 2009 at 6:27 pm | Permalink

  Salutare, pamanteni!

  Va vorbeste Geordi LaForge, ofiter pe nava Entreprise. Departamentul de comunicatii al navei noastre a interceptat acest mesaj si vreau sa va anunt, in numele capitanului Jean-Luc Picard ca au fost luate toate masurile (am armat fazerele fotonice, am chemat in ajutor mai multe nave ale Federatiei) pentru ca romulanii, ferengii, cardassienii, serpilienii si alte specii care ameninta cu invadarea spatiilor virtuale din locuintele pamantenilor sa nu-si poata duce la bun sfarsit planurile diabolice.

  Federatia este cu voi si munceste neintrerupt si neobosit ca pamantenii sa aiba o zi cat mai luminata si lipsita de agresiuni extraterestre. Am deschis si o linie de urgenta apelabila gratuit de pe toate retelele de telefonie mobila si fixa de pe Terra: 555-ENTREPRISE.

  Acesta a fost un comunicat oficial al Federatiei, trimis prin intermediul navetei Entreprise.

  LaForge terminat.

 21. john
  Posted 15 decembrie, 2009 at 5:38 pm | Permalink

  Felicitari. Cea mai tare reclama posibila pe net. :))))))
  @titanlady esti mai buna ca madam Filescu , timpul le rezolva pe toate :))))))))))))

 22. Posted 15 decembrie, 2009 at 5:13 pm | Permalink

  Gata….Am invins…
  Serpilieni (numele popular SCARABEU=locuitor scara B)pot fi vazuti!!! …100g spirt Mona cu doua degete de apa demineralizata. Neaparat dimineata pe stomacul gol. Normal ca se bea….!!!

 23. Mara
  Posted 15 decembrie, 2009 at 5:10 pm | Permalink

  Pentru a va apara in momentul 2012 va recomand sa cumparati ACUM Sabia Luminii, numai 29.99 RON, NUMAI de pe http://www.apararecontrainvaziei.ro

  …sau un catzel de usturoi vrajit anume de mama Omida a fiicei ei adevarate

  …sau Diazepam, ca am auzit ca face bine si diminueaza halucinatiile

 24. tonya4u26
  Posted 15 decembrie, 2009 at 2:24 pm | Permalink

  Nu intrati pe site-ul e-mag.ro, intrati pe http://www.emag.ro =))))

 25. Nemiscat
  Posted 15 decembrie, 2009 at 1:09 pm | Permalink

  Imi place intesitatea cu care se discuta pe tema asta.Tin sa va anunt ca defapt nu se numesc gorilieni ci GORElieni.Si seamana cu aia din Halo(the game).Ma duc sa imi pregatesc Chainsaw-ul si sa imi strang din buci pentru o laser machiegun.Am uitat sa adaug ca defapt GORElienii sun aia de Pcgarage.ro,deci alaturativa lor ,cumparand de la ei ALIENWARE SERPIFREE.Best buy bineinteles.(au niste superpreturi).Ar trebui sa existe o lozinca gen: PCgarage:serpilien free hardware.

  Sugestie: Printati pagina asta si fumati-o.O sa vedeti lucruri cu mult superioare.Si sa fiti siguri ca trageti bine in piept altfel o sa va contaminati cu serpisperm.

  Have fun you cunts!

 26. DreamFall
  Posted 15 decembrie, 2009 at 11:24 am | Permalink

  Mereu am fost mai curios. Asta mi-a fost natura. Ceea ce inseamna ca am intrebari la care doresc un raspuns… poate pe mail, pentru ca sunt sigur ca editorii acestui articol pot vedea mailul meu.

  Daca autorul acestui artiocl ne indeamna sa nu intram pe site-ul emag, el de ce a facut-o? ca doar a luat de undeva acel screen cu promotia. Asta nu ar insemna ca esti deja infectat?

  Daca ne indemnati sa stam departe de tehnologie, cum de voi nu puteti sta departe, facand astfel de articole si urmarind indeaproape posturile tuturor.

  Ce e cu acea imagine in care emag apare printre stele? Faceam asta acum 4 ani cand inca ma ma jucam ca un necunoscator cu photoshop… acum am avansat… as putea sa fac mii de astfel de poze…

  • scorillo2007
   Posted 15 decembrie, 2009 at 11:44 am | Permalink

   „Si, sub nicio forma, daca intrati, sa nu participati la promotie!”
   Iti dai seama ca profesionistii in ezoterie stiu cum sa actioneze in fata unui pericol iminent. Pe de alta parte, sper ca realizezi ca nu toate tehnologiile sunt malefice. Exista insa unele foarte periculoase, care pot deregla echilibrul entitatilor in moduri extrem de puternice. La acest lucru se refera articolul.

 27. Robert
  Posted 15 decembrie, 2009 at 9:44 am | Permalink

  Este o reclama originala la emag.ro.

  Atunci cand ii interzici omului sa faca ceva, acesta va merge si va face acel lucru (cel putin eu asa am facut cand eram mic, am pus destele si pe plita incinsa a sobei, le-am bagat si in priza, si asta doar pentru ca ai mei parinti grijulii mi-au interzis sa fac lucrurile astea).

 28. Posted 15 decembrie, 2009 at 9:20 am | Permalink

  Doamna Leonida, omagiile noastre. Dorim discutie mai larga, rugam contactati telepatic.
  http://www.times.ro/sci-tech/invazie-de-revelion-doamna-leonida-confirma

 29. vivatzalmoxis
  Posted 15 decembrie, 2009 at 7:22 am | Permalink

  Am citit cartea dvs „moartea fizica si exodul prin disparitie” si aveti vreo 3 capitole in care va referiti la posibilitatea agresiunii cosmice din partea altor civilizatii dizidente animatoare, e lucrarea mea preferata de la dvs. Din pacate iata ca se inrampla chiar acum…..

 30. aditzah
  Posted 15 decembrie, 2009 at 6:07 am | Permalink

  Dacă vii aici cu un epic meter, o să arate 9999.

 31. Posted 15 decembrie, 2009 at 3:09 am | Permalink

  hahaha .. fratele meu .. de mult nu am mai ras atat … ce de specii pe-aici, gorilieni, repilieni, ovine, cabaline :))) al dracu’ medicamente ce efecte au.
  Eu astept sa vina Jabba the Hutt sa invadeze populatia :)) ca de ma supar, ca un gorilian rau ce sunt, ma transform in Chewbacca :))

  Hai Yoda si ne apara, invata-ne caile Jedi :))))

 32. Posted 15 decembrie, 2009 at 2:11 am | Permalink

  SFUMS !

 33. FrancePress
  Posted 15 decembrie, 2009 at 2:10 am | Permalink

  ZOMG!

 34. Posted 14 decembrie, 2009 at 10:39 pm | Permalink

  SAU CLAR E RECLAMA

 35. Posted 14 decembrie, 2009 at 10:38 pm | Permalink

  nu vedeti ca e un pamflet?:))) (cel putin asa vreau sa cred)

 36. Posted 14 decembrie, 2009 at 8:51 pm | Permalink

  @geta:Probabil ca nu am fi atat de reticenti daca stimatul domn care a scornit acest articol ar prezenta si ceva dovezi!Atata timp cat nu avem dovezi viabile puteti plange in continuare!

 37. Geta
  Posted 14 decembrie, 2009 at 8:41 pm | Permalink

  Domnule Prof. Dr. Bucium,

  Va rog luati atitudine impotriva insultelor care au aparut pe pagina dvs. de internet! Este inadmisibil sa suportam o astfel de batjocura noi care vrem sa reainviem traditiile geto-tracice cu adevarat stramosesti. Nu pot suporta atata paganism, plang de doua zile cand vad atata NEDREPTATE. Va rog din suflet, faceti ceva!!!!! Asa cum ne-ati invatat la Bucecea.

  • Posted 14 decembrie, 2009 at 10:36 pm | Permalink

   Pai e clar ca manipuleaza o gramada de fraieri ca sa-si vanda cartea.

  • Mara
   Posted 15 decembrie, 2009 at 4:44 pm | Permalink

   poate face o vraja, sau aranjeaza cu cineva un sacrificiu uman in numele lui Zamolxe…ala cu sulitzele

  • Stef
   Posted 16 decembrie, 2009 at 3:21 pm | Permalink

   Doamna Geta, sunt curios, mai plangeti si astazi?

   • Posted 16 decembrie, 2009 at 4:05 pm | Permalink

    Partenera mea de cuplu ezoteric Geta M a suferit o trauma psihosomatico-motorie in urma intensitatii crescute de energie negativa generata de haosul creat de invadarea acestui spatiu de multi neinitiati si mai ales purtatori de animatori reptilieni. Din pacate recuperarea va fi lenta si dureroasa.

  • boddyca
   Posted 31 decembrie, 2009 at 1:03 am | Permalink

   Doamna Geta, paganism se cheama ce faceti voi aici, porcariile astea odioase si hulile pe care le scrie domnu mos craciun asta…

 38. Vai!
  Posted 14 decembrie, 2009 at 8:16 pm | Permalink

  Propun sa mergeti la OTV… Si nu pe bune acuma ce doamne iarta-ma fumati ca vreau si eu…

 39. ionescu ion
  Posted 14 decembrie, 2009 at 8:10 pm | Permalink

  o nuu suntem invadati…tu kiar crezi k s-ar putea sa ni se intample ceva atat de distractiv? clar iei de unde trebuie=))))

 40. DoiBaluri
  Posted 14 decembrie, 2009 at 8:04 pm | Permalink

  Nenea, va fileaza un bec la mansarda. Luati-o usurel, sa nu va sara siguranta. Parerea mea.

 41. kia
  Posted 14 decembrie, 2009 at 7:46 pm | Permalink

  Geoana e de vina! El a luat banii!

 42. s0ldatu
  Posted 14 decembrie, 2009 at 7:33 pm | Permalink

  bueeiii, am descoperit o noua forma de invazie serpiliana! sa stiti ca programu windows e o manipulare reptiliana a lui bill gates care e seful reptilienilor. si prin windoze vor sa puna stapanire pe creierele noastre ca windoze emite radiatii de manipulare psihica

 43. vezlys
  Posted 14 decembrie, 2009 at 7:20 pm | Permalink

  Este un site superb. Cred ca nici un spital de nebuni nu se poate lauda cu o asa gazeta de perete. Incredibil cate aberatii poate nascocii mintea (daca e sa-i spunem asa) omeneasca.

 44. Posted 14 decembrie, 2009 at 7:08 pm | Permalink

  plm. am fost dat de gol acum.

 45. Bogdan
  Posted 14 decembrie, 2009 at 6:54 pm | Permalink

  In primul rand sper ca omul asta nu (mai) preda nici un curs pe la nici o universitate, in al doilea rand daca preda vreau sa stiu si eu la care: Gataia, Jebel, Zam, Spitalul 9.
  Si totusi cine la impuscat pe Kennedy, domnule Leonida Bucium? Reptilienii sau gorilienii ?

  P.S. Sper sa fie o totusi o reclama emag.

  … si era sa uit, daca aveti nevoie de tratament lasa-ti un cont pe site sa donam si noi niste bani, in speranta ca va veti vindeca.

 46. Posted 14 decembrie, 2009 at 6:51 pm | Permalink

  Damn… nu stiam de pericolul asta… hai ca merg sa-mi sun toti prietenii sa nu cumva sa intre pe e-mag; si cum eu am intrat saptamana trecuta cred ca-mi arunc calculatorul pe geam ca sa scad riscurile de a ma contamina.

 47. Posted 14 decembrie, 2009 at 5:53 pm | Permalink

  oficial vorbind:cred ca ai fost batut numai in cap cand ai fost mic.

 48. Gheorghita Patrafir
  Posted 14 decembrie, 2009 at 5:48 pm | Permalink

  Inconstientilor! Nu vedeti cum vor sa ne pierdem identitatea, sa ne asimileze si noi ne lasam cu bunastiintA ?? Radeti ca prostii de niste oameni care se lupta zi si noapte, care au harul sa prevada si sa simta dusmanii nevazuti care ne pandesc din spatiul cosmic. Da, vom fi secatuiti de energia vitala si vom fi sclavii unor scarbosenii serpiliene. noi vom sta in lanturi si ne va piere rasul.

  • Vânătoru' de gorile
   Posted 14 decembrie, 2009 at 6:15 pm | Permalink

   Si daca nu-i asa? Ce faci? Punem un pariu? 🙂

  • Posted 14 decembrie, 2009 at 10:39 pm | Permalink

   Oameni buni dovada voastra e o poza dintr-un magazin. Cine se lupta si pentru ce? Sa manance rahat?!! Reporter sub acoperire? laboratoare?

  • Stef
   Posted 16 decembrie, 2009 at 3:22 pm | Permalink

   A rade ca prostu’ e benefic pentru sanatate, io asa am auzit. Deci voi continua cu spor. Keep up the good work.

 49. Kramer
  Posted 14 decembrie, 2009 at 5:48 pm | Permalink

  Sa-mi bag ****, asta e cel mai tare blog din Romania.
  Ce ortodoxie, ce baptisti, ce MLM?
  Ezoterism frate!

 50. bogdan
  Posted 14 decembrie, 2009 at 5:33 pm | Permalink

  sunt Serpilian si ma mandresc cu asta 🙂

 51. Bula de Sapun
  Posted 14 decembrie, 2009 at 5:32 pm | Permalink

  Mancavas serpilinienii matale… la matale pa scara de la planeta ce se bea bre? Metanol sau gazolina?

 52. Posted 14 decembrie, 2009 at 5:19 pm | Permalink

  wtf?

 53. Posted 14 decembrie, 2009 at 4:56 pm | Permalink

  Nu stiu ce fumati voi, dar cu siguranta e de calitate. De unde pot sa iau si io asa ceva? =))

 54. paul.trifanoiu
  Posted 14 decembrie, 2009 at 4:37 pm | Permalink

  Salutarile mele, domnule Bucium si tot respectul!! Nu stiu daca va mai amintit de mine am stat putin de vorba la conferinta dvs de la Bucecea. Mult suces in cea ce facet !!!!

 55. Posted 14 decembrie, 2009 at 4:16 pm | Permalink

  da-mi si mie un fum frate

 56. Posted 14 decembrie, 2009 at 4:11 pm | Permalink

  e o reclama la un laptop alienware :)) sunteti nebuni ?? asa se cheama laptopul ala alienware…….asa e sigla lor ca vine de la alien ….

 57. Posted 14 decembrie, 2009 at 4:10 pm | Permalink

  sunteti prosti

 58. Posted 14 decembrie, 2009 at 2:31 pm | Permalink

  ce naiba e chestia asta???????

 59. soul_lady
  Posted 14 decembrie, 2009 at 1:32 pm | Permalink

  Sunt dezamagita sa observ multa ignoranta pe acest site.Observ ca multa lume ia in deradere subiectul civilizatiilor virtuale, dar daca ar aprofunda disciplinele ezoterice ar intelege despre ce este vorba. Civilizatiile goriliene si reptiliene exista cu adevarat, chiar daca noi nu suntem constienti de ele. Pe de alta parte, se incearca si o batjocura a momentului 2012, moment in care, va asigur, lumea asa cum o stim noi chiar va inceta sa existe. Oameni ca d-l Bucium sunt de admirat pentru inversunarea cu care lupta sa constientizeze lumea asupra pericolelor iminente.
  Din acest motiv, nu sunt surprinsa sa aflu ca civilizatia reptilian-serpiliana se afla in spatele acestui complot prin care spera sa ne dea o lovitura fatala inainte de vreme. Eu una sunt linistita sa stiu ca imi avertizez persoanele dragi sa fie vigilente. Asa ar trebui sa acem cu totii…

  • DreamFall
   Posted 14 decembrie, 2009 at 2:12 pm | Permalink

   De ce nu incerci sa ne explici mai in detaliu ce intelegi tu prin gorilieni si reptilieni? ce sunt aceste civilizatii?? De ce nu vii cu materiale necesare sa ne documentam si noi? Poate lumea, desi ignoranta de fel doreste sa vada diverse alternative ale istoriei civilizatiei, ca apoi sa inteleaga asa zisa discutie „banala”.

   Cat despre 1012. Baga-ti minti-le in cap. pe domeniul asta documenteaza-te bine ca sa-mi spui la urma la fel cum mi s-a spus si in 1999 ca voi muri instant la trecerea 2000. Citeste bine si nu interpreta sfarsit de era cu sfarsit de lume. sau sfarsit de lume cu distrugerea completa a planetei. Nu mai fiti atat de prosti oameni buni… Oamenii aia au avut mari cunostiinte si informatii puternic fondate atunci cand au facut acel calendar, iar sfarsitul calendarului in 2012 nu trebuie sa insemne distrugerea pamantului. exista seminarii intregi privind calendarul mayas si poti sa le gasesti peste tot in diferite formate.

  • Posted 14 decembrie, 2009 at 10:41 pm | Permalink

   Nu pot considera batjocura altceva decat acest site. Imi place mult poza facuta de un reporter sub acoperire intr-un magazin. Cred ca este ceva incredibil ca o aveti.

  • Tinkerbell
   Posted 15 decembrie, 2009 at 9:26 am | Permalink

   Mie mi-a scapat asta cu civilizatiile virtuale.
   Daca sunt virtuale inseamna ca nu exsita. Lamureste-ma te rog de ce iti e frica de o cvivilizatie care nu exista?

 60. scorillo2007
  Posted 14 decembrie, 2009 at 9:20 am | Permalink

  Insusi faptul ca planul serpilienilor a iesit la suprafata inseamna o prima infrangere pentru acestia. D-le Bucium, sunt sigur ca aveti ceva gandit, avem incredere in dvs.

  • Adi
   Posted 14 decembrie, 2009 at 9:28 am | Permalink

   Eu zic să vorbiți cu Băselu’ și s-o puneți de-o mobilizare generală, convocați consiliul vrăjitoarelor (Mama Omida, Mama Gorila și restul mamelor) și stabiliți un plan de atac, că e serioasă problema. Șerpilienii ăștia trebuie loviți cât mai urgent, cît sunt dezorientați că le-a fost deconspirat planul lor secret.

   • DreamFall
    Posted 14 decembrie, 2009 at 10:39 am | Permalink

    Pari sa stii multe despre structura interan, insa nimic concret. Tii mai mult sa vezi reactii ale Gorilienilor la cunostiintele tale vage in speranta ca poate se vor scapa de o informatie vitala.

    Ma pui pe ganduri.

    @scorillo2007
    Ce te face sa crezi ca un inamic iti va spune planul sau de atac. Prudenta mare cand tragi concluzii, sau risti sa te trezesti cu o surpriza cand nu te astepti!

    @Razyel
    Pari sa fii un razboinic, nici decum un conducator. Vorbesti cam mult, faci cam putine!

   • bogdan a
    Posted 14 decembrie, 2009 at 6:41 pm | Permalink

    cine spune frate ca gorilienii sunt neaparat buni? ha? aveti grija cui luati partea 😛

 61. Razyel
  Posted 14 decembrie, 2009 at 9:04 am | Permalink

  Nu aveti nici o sansa. Serpilienii vor invada totul. Este o invazie nedreapta pentru voi deoarece sunteti depasiti numeric. Spioni si larve implantate in majoritatea populatiei. Panica este in voi… gorilienilor… atacul este iminent, cotropirea va fi absoluta!

  • Gix
   Posted 15 decembrie, 2009 at 7:37 am | Permalink

   Excelent! =))

 62. Posted 14 decembrie, 2009 at 8:33 am | Permalink

  Robotul ninja venit din viitor sustine aceasta miscare. Cu toata forta inainte!

 63. Posted 11 decembrie, 2009 at 5:56 pm | Permalink

  …am uitat sa intreb!
  Ce fumezi prietene…ca esti cel mai tare!

 64. Posted 11 decembrie, 2009 at 5:49 pm | Permalink

  Deci…eu cred ca el are dreptate…ca gigi becali e trimisul lui Vader pe pamant sa lupte cu „LuC merge pe stele” intrat in pielea lui Baselu care a marit pretul la oua la librarie de nu am eu…de unde sa download programul OTV pe 2010…
  Cineva a varsat pastile pe langa casa lu’ baiatu asta cu „miscarea civica goriliana stationata in bazele de tratament” TUSNAD.
  Cumva trebe sa mai bifez o casuta pt newsletter…??? :))))

 65. Adi
  Posted 11 decembrie, 2009 at 5:24 pm | Permalink

  Mă baiatule, tu ai uitat să-ți iei medicamentele, nu-i așa? 🙂

  • Toma
   Posted 14 decembrie, 2009 at 11:50 am | Permalink

   O sa va fie rusine cand va fi prea tarziu. Luati totul in deradere si tocmai pe asta mizeazea serpilienii, pestilienii si mai ales vulturienii. Nu mai avem nici o sansa, Titan apara-ne!

   • Hunter
    Posted 14 decembrie, 2009 at 12:47 pm | Permalink

    wow, sunt mai multi? Vulturienii sunt sefii?

   • Posted 14 decembrie, 2009 at 10:06 pm | Permalink

    Cred ca cretinienii va controleaza pe voi.

  • Mara
   Posted 15 decembrie, 2009 at 5:15 pm | Permalink

   …Titan Ice

  • Locotenentu LaForge
   Posted 15 decembrie, 2009 at 6:35 pm | Permalink

   hai ca m-am prins.

   Serpilienii is aia care se tarasc si se hranesc cu Tendoane de-ale lui Ahile.
   Vulturienii ataca din aer si arunca in pamanteni cu oua stricate.
   Pestilienii sunt aia care aduc ciuma bubonica (en. Pestilence). Probabil se trag din Shobolanienii de pe Ratus Anticus, planeta distrusa de atacul prin surprindere al Bufnitienilor. De atunci vor razbunare.

   Eu mi-am luat pusca de vanatoare si m-am incuiat intr-o cutie de carton de 1/1 si cum vad ceva suspect pe cer trag fara somatie.

 66. Posted 11 decembrie, 2009 at 4:20 pm | Permalink

  Bai aici e caterinca sau e pe bune ca nu stiu daca sa rad sau sa plang. Alina tu ce cauti aici? :))

 67. decebalvsperscorillo
  Posted 11 decembrie, 2009 at 4:14 pm | Permalink

  Nui bagati in seama pe agitatori! Au priceput pur si simplu ca neam dat seama de planul lor si acu au intrat in panica!

  • Posted 14 decembrie, 2009 at 10:08 pm | Permalink

   Uau. Daaa sigur, de aceea. Nu fiindca subiectul este penibil. Hai sa fim seriosi , daca e asa o conspiratie de ce mai exista siteul asta? un site poate fi usor sters. Si de ce nu va omoara toate creaturile astea ca sa-si puna planul in continuare? Oricum m-ati inveselit cu acest site

  • Posted 14 decembrie, 2009 at 10:16 pm | Permalink

   Oameni buni sunteti tampiti? ce-nseamna asta?: „O fotografie incredibila ne-a fost trimisa acum cateva minute de catre unul din reporterii nostri infiltrati in structurile serpiliene. Fotograful nostru a reusit sa patrunda sub acoperire in laboratoarele secrete ale Entitatii Miscarii AntiGoriliene” este o poza dintr-un magazin imbecililor, se vede clar. Imi pare sincer rau ca trebuie sa vorbesc asa, dar este din cauza ca nu avem destule clinici de psihiatrie in tara si umblati liberi printre noi

 68. Posted 11 decembrie, 2009 at 4:03 pm | Permalink

  buna ideea, prost pusa in practica…

 69. Gorilianu de servici
  Posted 11 decembrie, 2009 at 4:00 pm | Permalink

  Vezi ca daca itzi iei notebook o sa te invadam cerebral cu femei si bautura
  de la gorilieni

 70. Gorilianu de servici
  Posted 11 decembrie, 2009 at 3:58 pm | Permalink

  Maestre laso moarta in campul spatial

  Gorilieni rulz!!!!!!!

 71. Alien Cel Mic
  Posted 11 decembrie, 2009 at 3:58 pm | Permalink

  ALIEN vreau si eu tati cu tine pe pamant la femei si bautura….promiti sa tragem si o tigare? P.S. ii sparg pe astia ii fac serpilien cu o tigare buna :))))

 72. Posted 11 decembrie, 2009 at 3:57 pm | Permalink

  Eu zic sa va luati viatza cred k ar fi cel mai indicat vai de voi ! Ca ceausescu o sa sfarsiti =)) huaa !! Sa vina cati mai multi extraterestii =))

 73. scorillo2007
  Posted 11 decembrie, 2009 at 3:55 pm | Permalink

  Ia uiteeeeeee unde erau serpilienii… Plecati ma in vizuina voastra ca n-aveti nicio sansa! Pe cine credeti voi ca pacaliti? :))))))))) Astia cu esti senil si stapanul tau de sub mine! Animatori nemernici!! Gorilienii or sa invinga!

  • Adi
   Posted 14 decembrie, 2009 at 9:24 am | Permalink

   Tu chiar crezi ce spui? 🙂

 74. ALIEN
  Posted 11 decembrie, 2009 at 3:52 pm | Permalink

  Ma mir k ti-ai dat seama de combinatie. O sa vin pe pamant si o sa fie mare haos…
  bautura si femei pt toti alienii mei. Te pupa tata gorilosule :*

 75. dannyro
  Posted 11 decembrie, 2009 at 3:51 pm | Permalink

  SENIL ESTU ALA CU ESTI SENIL UITATEN JUR DESTEPTEZATE SITU PUTIN OMULE NU CREZI TRB TA DA LASANEN PACE PAREREA MEA

  • Adi
   Posted 14 decembrie, 2009 at 9:23 am | Permalink

   Voi ăștia gorile sau gorilieni cum vă place să vă spuneți, nu prea aveți treabă cu limba română, nu-i așa? E așa de complicat să scrii corect?

 76. Posted 11 decembrie, 2009 at 3:46 pm | Permalink

  Esti senil omule iti dorim sa ni te alaturi si tu in planeta noastra ne distram super tare

 77. Stapanul tau
  Posted 11 decembrie, 2009 at 3:39 pm | Permalink

  Prietene mai pune si tu mana pe-o femeie si lasa extraterestrii sa traiasca linistiti

 78. scorillo2007
  Posted 11 decembrie, 2009 at 11:40 am | Permalink

  Ia mai vezi-ti de treaba ta, balauriana subversiva ce esti! Asta e problema cu tine (si cu noi, oamenii de fapt), iti place sa te ocupi numai de teorii ale conspiratiei in loc sa observi ca avem de a face cu o invazie!

  • plaguy
   Posted 14 decembrie, 2009 at 7:00 pm | Permalink

   coaie esti bolnav????

 79. vivatzalmoxis
  Posted 11 decembrie, 2009 at 10:48 am | Permalink

  D-ra titan, eu propun sa-ti vezi de treburile tale reptiliene! Recunoaste, esti o serpiliana infiltrata! Si lasa-ne pe noi, nu ne purta de grija ca se vede de la o posta ca a inceput sa va fie frica!

 80. titanlady
  Posted 11 decembrie, 2009 at 10:38 am | Permalink

  Foarte interesant d-le Bucium… Acum poate o sa ne explicati si noua, domnule profesor universitar, de ce ati stat in umbra cu aceste dezvaluiri atat timp. Poate ne exlpicati de ce, la conferinta de la Bucecea, ne asigurati cu mare liniste ca reptilienii sunt o specie pasnica vitregita de soarta. Poate ne explicati de ce petreceati la Rupea cu d-l Parafronopol, un mutant pestilian. Explicati-ne va rog care a fost rostul organizarii dineului de la Fundulea, atat timp cat stiati cu mult timp in urma de problemele aparitiei de vacuumuri temporale interuniversale!
  Acum va permietti sa scrieti cu atata dezinvoltura despre aceste planuri! Multumim frumos, stiam demult! Dar deh… probabil ca erati prea ocupat sa faceti „disertatii” impreuna cu d-na Filescu…

  • bogdan a
   Posted 14 decembrie, 2009 at 6:44 pm | Permalink

   fratilor…. voi scrieti pe blogurile astea din institutiile de boli mentale? nu, pe bune acum? e cineva pe blogul asta intreg la minte?

   • anouk
    Posted 14 decembrie, 2009 at 7:41 pm | Permalink

    ba, daca era unu. mai credeam, dar tu vezi cati dezechilibrati psihic pe aaici? ai de plm, am ras de m-am cracanat…

  • Posted 16 decembrie, 2009 at 6:09 pm | Permalink

   Pai e bine in institutiile astea pentru bolnavi psihici… caldurica, mancare buna, asistente dragute. 😛

 81. Posted 9 decembrie, 2009 at 11:57 am | Permalink

  OMFG!

  • cordelia
   Posted 16 decembrie, 2009 at 12:37 am | Permalink

   anouk, tocmai tu comentezi? borg imputit
   nu as fi intervenit in mod normal dar titanlady nu are dreptate sa fie geloasa, si in nici un caz pe doamna Filescu, demult rapusa( announoki sa-i lumineze calea!) de imensa trauma fiziologica suferita la numai 1 an dupa recordul mondial obtinut in Taipei la remote-viewing, cu o perceptie de peste 89% acuratete a compozitiei atmosferei lui Gliese 581d.

   iar sa-i intineze aici memoria dnei..mi se pare cel putin scarbos dar deeeh, este de inteles, atat poate donsoara Titan.

   leonida, check ur mail 😉


7 Trackbacks

 1. By Crede si nu cerceta « sabotelu on 12 ianuarie, 2011 at 7:12 pm

  […] asta mi-a adus aminte de nebunul de anul trecut, care prevestea ca civilizatia extraterestra serpiliana va ataca pamantul prin intermediul […]

 2. By Laptopurile se vand neconventional | on 16 decembrie, 2009 at 9:02 am

  […] lui Mircea Badea (in regie Toshiba), o noua amenintare planeaza deasupra planetei noastre: NU INTRATI PE SITE-UL EMAG, acest lucru va poate fi […]

 3. […] lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol! Categoria: Imagini 16 Dec 2009 Dragii mei, lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol! Serpilienii comploteaza pentru ca pamantul sa nu beneficieze de efectul de poarta stelara! […]

 4. […] Vedeti voi bannerul asta cu rosu din dreapta. Asta ma chiorule, asta cu alienul si cu laptopul de 9.999 de lei care e mai scump decat un MacBook Pro 17″ Core2Duo/2.5GHz/4GB/320GB/nVidia 8600M GT desi e mai prost. OK, acuma daca l-ati identificat aveti grija sa nu dea dracu’ sa dati click pe el. Sub nici o forma nu trebuie sa dati click deoarece o veti beli pe doamna plua. Dragii mei, lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol! Serpilienii comploteaza pentru ca pamantul sa nu beneficieze de efectul de poarta stelara! Serpilienii vor sa impuna valorile lor! (…) Se vorbeste foarte mult despre nave cosmice care sunt grupate asupra pamantului. Un extraterestru este pregatit de marea conspiratie pentru a fi debarcat printre noi cu ajutorul site-ului emag.ro! de aici […]

 5. By Emag este in spatele atacurilor serpiliene | FUNBLOGr on 14 decembrie, 2009 at 12:42 pm

  […] original aici! (No Ratings Yet)  Loading … Da mai departe nu fi […]

 6. By uberVU - social comments on 14 decembrie, 2009 at 7:55 am

  Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by tudorg: OMFG, emag a fost demascat!!! http://bit.ly/5kSdaJ

 7. […] This post was mentioned on Twitter by tudorg, Andrei Crivat. Andrei Crivat said: lol of the morning :)) RT: @tudorg: OMFG, emag a fost demascat!!! http://bit.ly/5kSdaJ […]

%d blogeri au apreciat asta: