Conspiratie la cel mai inalt nivel!

Se stie de multa vreme ca Viorel Hrebenciuc este pestilian-delfinian.

Dar aseara, pe un post de televiune de inalta audienta, s-a deconspirat.

În ziua de joi, în general, Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de esoterie ştiu ce înseamnă ziua de joi, este ziua flăcării violete şi dacă aţi observat, toţi cei din PD purtau violet, şi cravatele, şi puloverele şi puloverul pe care-l purta Băsescu, deci există o filiaţie aici, dar e de cu totul altă natură. Eu cred în treaba asta”.

Mai multe informatii (pentru neinitiati) gasiti aici. Imi cer scuze ca fac trimitere la un articol scris cu atata rea-credinta, dar poate explica contextul celor mai putin familiarizati cu subiectul.

Domnul Hrebenciuc greseste insa, in dezbaterea de care vorbeste dansul, Traian Basescu a purtat o cravata rosie. Acesta a primit semnale telepatice, dar nivelul de energii ezoterice a fost unul minim.

In schimb are dreptate cand spune ca Presedintele Romaniei prefera culoarea violet.  O foloseste in numeroase ocazii si la fel si Premierul Romaniei.

Daca credeti ca nu exista nicio legatura intre amenintarea de care va vorbesc si aceasta deconspirare in direct, va inselati! Voi purcede chiar acum la exorcizarea telepatica a domnului Hrebenciuc, in speranta ca voi afla noi informatii.

Update: Renumitul ziarist Ioan T. Morar confirma teoria noastra. Il salutam pe aceasta cale. Academia Catavencu face referire si la fenomenul MISA din 2004.

5 Comments

 1. boddyca
  Posted 21 decembrie, 2009 at 6:22 pm | Permalink

  pestilian – delfinian =)) de ce nu pestilian – morsalian – balenian – macroulian – stiuculian?

  • Posted 30 decembrie, 2009 at 10:21 am | Permalink

   sau gorilian-babuinian

 2. Posted 17 decembrie, 2009 at 4:10 pm | Permalink

  intr-o mana are dreptate omul. in ce alta mana…

 3. dodger091
  Posted 17 decembrie, 2009 at 1:35 pm | Permalink

  Frate, Basescu nici daca si-ar implanta un chip in cap, n-ar putea sa invete ce inseamna ezoterismul, dar sa mai si faca parte din el. N-ai vazut ce fata are? Si-n primul rand, un ezoterist e capabil sa vorbeasca in fata publicului, fara sa se cace pe el, e capabil sa conduca o tara, nu sa-si bata joc de ea, e capabil sa ne fie noua bine, nu sa-si bata gura degeaba, sincer. Si ca sa vorbim de zilele saptamanii, culori si chestii d-astea, mi se par chiar niste prostii crase.

 4. titanlady
  Posted 16 decembrie, 2009 at 4:47 pm | Permalink

  Mda… am zis ca nu mai intru pe acest site, dar nu m-am putut abtine. Dupa ce mesajul meu de acum cateva zile a ramas (asa cum ma asteptam) fara raspuns, dati din nou cu stangul in dreptul, dle Bucium, si incercati sa mascati prin apeluri populiste incapacitatea dvs ezoterica.

  La seminarul de la Timisul de Sus ati avut o discutie personala cu mine, mai stiti cum va laudati ca il cunoasteti pe hrebenciuc? Stim ca aveti o afinitate pentru mutanti pestilieni si ca sunteti orbit de aura lor cvasimasonica.

  Pt cei care nu stiu, dl Bucium a fost indepartat acum ceva timp din cercul de influenta al personalitatilor pestiliene din Romania din motivul pierderii capacitatilor ezoterice. Nu cumva acesta este motivul, dle prof universitar pentru care faceti acum atat tambalau? Nu cumva pentru a-i discredita pentru acesti vechi amici de distractii? Nu cumva se intampla ca de fapt, pur si simplu nu va pasa de comunitatea dvs virtuala, iar miscarea „renasterea getica” este doar o sarada caer ascunde dorinta dvs de razbunare???


2 Trackbacks

 1. […] multi au luat in deradere articolul meu precedent. Faptul ca aproape toti oamenii politici practica ezoteria si urmeaza principii cosmice  este […]

 2. […] Leonida Bucium revine: Viorel Hrebenciuc este pestilian-delfinian […]

%d blogeri au apreciat: