Miscarea Spirituala „Renasterea Getica”

Zeu geto-dac

Miscarea Spirituala „Renasterea Getica” este o organizatie, dupa cum stiti, ce are ca obiectiv principal constientizarea poporului roman asupra originii lor eminamente getice (cu cateva influente tracice, scitice si sarmatice), si nu latine, precum civilizatiile conspirative predominant vulturiene ne-au invatat atat de mult timp.

semne civilizationale

De asemenea, aceasta constientizare nu poate exista fara trezirea spiritualitatii latente specifice tuturor popoarelor cu abilitati magico-ezoterice. Din acest punct de vedere, getii se inscriu in randul unor alte popoare nascute pe teritorii ce adapostesc porti galactice de nivel cosmic. Din pacate, aceste popoare (getii, mayasii, olmecii, vechii egipteni, vedicii – observam ca getii sunt singurii europeni de aici) au cazut demult sub securea agresivitatii speciilor-mutant existente de la un moment dat pe Terra.

Zalmoxis

Poarta galactica de la Sarmizegetusa este cea care ne face pe noi, romanii, sa fim un popor atat de puternic din punct de vedere ezoteric. Nu este de mirare faptul ca, vreme de secole, am cazut sub malefica influenta si ritualurile blestemice a unor civilizatii-mutant. Sa fim puternici ca Deceneu si intelepti ca Zalmoxis!

Reclame

2 Comments

 1. subsemnatul
  Posted 21 decembrie, 2009 at 4:30 pm | Permalink

  E greu sa calific drept semidoct(or) pe cineva care reduce o istorie intreaga la o singura etapa.
  Pentru stadiul de semidoct ar fi nevoie de macar un 46% acolo…

  Pe/prin teritoriul de azi al Romaniei, s-au perindat de-a lungul timpului zeci de popoare/grupuri/grupuscule/triburi etc.

  Singura mare caracteristica a Romaniei e ca noi ne uitam istoria foarte repede, la concurenta cu americanii de rand (cei destepti scriu pe wikipedia).

  Nu de la Adam si Eva (sau Decebal si Traian) trebuie sa ne cautam originile, ci de la primele maimute cazute din copacii africani, de unde au evoluat dintr-una intr-alta toate rasele de oamneni de pe pamant.
  Ma rog, unele au mai si involuat si scriu blog-uri goriliene. (Se pare ca gorila e mai putin evoluata decat cimpanzeul care e ruda simiana cea mai apropiata.)

 2. Posted 19 decembrie, 2009 at 4:56 pm | Permalink

  Renaşterea getică?,interesant!,dar numai până la Zamolxse!?.
  Perioada de dinainte de Zamolxse,Istoria o consemnează,dat fiind faptul că este şi o perioadă îndelungată de guvernare,până la Zamolxse,”acea” guvernare trebuia să nu vă scape,ciudat sau cel puţin ciudat pt.nişte maeştrii spirituali.
  O „rectificare” ar fi necesară şi de bun simţ socotesc eu, pt.nişte maeştrii,care se respectă.
  Cu respect,


%d blogeri au apreciat asta: