Publicatii pentru Suflete Curate

Negocierea interplanetara a civilizatiilor virtuale

In contextul iminent al exodului planetar, cu ocazia caruia vom lua mai bine la cunostinta existenta celorlalte civilizatii virtuale, este de o reala necesitate cunoasterea motivatiilor si particularitatilor fiecarei specii in parte in conditiile existentei unui dezacord principial filosofic. Prezenta lucrare arunca o privire exhaustiva asupra diferentelor conceptuale ale existentei fiecareia dintre aceste specii.

O istorie sincera si corecta a Spatiului Cosmic

O lucrare care ar fi trebuit demult sa apara, dar care a aparut scrisa, intr-un mod exhaustiv, de Prof. Dr. Leonida Bucium. Subiectul istoriei spatiului cosmic a suscitat de foarte mult timp un deosebit interes din partea profesionistilor si amatorilor in ezoterism. „O istorie sincera si corecta a Spatiului Cosmic” nu trateaza istoria lumii din punct de vedere politic, militar sau cultural. In schimb, isi propune sa arunce o privire obiectiva asupra evolutiei existentiale a tuturor entitatilor energetice si a intregului context ce a condus la aparitia actualului sistem al Comunitatii Civilizatiilor Virtuale.

Universalitatea spatiului cosmic in acceptiunea biblica

Teologia crestina este, in mare parte, fundamentata pe interpretari regionale si istorice ale continuitatii credintei in Dumnezeu relevante pentru popoarele semitice si monoteiste in anumite contexte politice, militare si culturale. Totalitatea acestor crezuri sunt, de fapt continuari ale calculelor astrale incepute cu multi ani in urma de inaintasi ai acestora, care percepeau relatia lume fizica – lume spirituala prin prisma unor evenimente cosmice suprapuse starii de fapt din acel moment. Lucrarea de fata cauta sa explice, din perspective cosmico-istorice, redactarea textelor biblice in paralel cu fenomenele spatiale petrecute de la inceputurile civilizatiei.

Continuitatea transcendentei spirituale getice in spatiul carpato-danubiano-pontic (cu sprijinul Miscarii Spirituale “Renasterea Getica”)

Poporul roman, asa cum il cunoastem noi astazi, este urmasul unei civilizatii aparute in urma cu mai bine de trei milenii. Nascuta pe plaiurile guvernate de una din cele mai puternice porti galactice de pe Terra, getii au construit, in jurul Sarmizegetusei, o cultura infloritoare bazata pe cunoasterea amanuntita a tainelor Universului si pe potentarea cunostintelor magice in stransa legatura cu intelepciunea existentiala. Cu anii, harul ezoteric al getilor s-a pastrat, insa este necesar ca poporul roman, continuator al acestora sa constientizeze necesitatea imperioasa a renasterii spirituale, in special in contextul iminentului exod planetar ce se apropie.

Moartea fizica si exodul prin disparitie

Mayasii nu s-au inselat. Civilizatia cu cunostinte astronomice mult superioare tehnologiilor moderne ultrasofisticate cunostea in cel mai mic amanunt ce se va intampla cu Terra. Iar acel moment este aproape. Anul hexadic 24 va insemna moartea fizica in concordanta cu Destinul Existential Colectiv Lumesc. Mai putin pentru aceia dintre noi care vor fi pregatiti. 600 milioane de oameni dintre cei mai intelepti se vor imbarca in navele cosmice ale exodului, iar specia umana va avea parte de un nou inceput.

Consideratii ezoterice asupra existentei universale

Ezoterie inseamna, in limba greaca, patrunderea in sine. Existenta individului, ca entitate energetica a marelui Cosmos, se desfasoara dupa reguli la prima vedere haotice a fortelor universale. Cartea de fata explica de ce cunoasterea unui adevar profund al Universului poate conduce la ascensiunea catre un nivel superior al sinelui energetic, cu urmari benefice asupra destinului existential individual.

Leonida Silvestru Bucium – autobiografie

Doctor in Istoria Religiilor, membru fondator al unei miscari ce isi propune renasterea valorilor istorice ale natiunii, membru al Organizatiei Internationale de Ezoterism Aplicat si luptator activ pentru constientizarea omaneilor asupra pericolelor confruntarilor civilizationale. Acestea sunt doar cateva puncte ale impresionantului CV al Prof. Dr. Leonica Bucium. Dar cine este el de fapt? Cine este omul din spatele operei? Aflati totul in aceasta lucrare unica care il prezinta pe profesorul doctor intr-o alta lumina, fara perdea si fara ocolisuri.

Reclame

6 Comments

 1. Posted 25 decembrie, 2009 at 11:32 pm | Permalink

  Ma lu asta ii cumpara cineva cartile =))))))???Poate p**ienii sau p***ienii=))?

  • Posted 26 decembrie, 2009 at 9:33 am | Permalink

   Va rog sa va mentineti limbajul la un nivel Gorilian acceptabil. Eu sunt acum pelcat intr-o calatorie telepatica in constelatia Alpha Draconsis pentru inca un numar mic de zile si este foarte neplacut sa te intorci mental la cativa ani-lumina distanta doar pentru a verifica niste comentarii ale reptilienilor instigatori.

 2. relu
  Posted 20 decembrie, 2009 at 3:23 pm | Permalink

  ai dreptate, maestre! tine-o tot asa.

 3. balauroreptilianus
  Posted 17 decembrie, 2009 at 10:12 pm | Permalink

  Sunt interesant de cartea „Negocierea interplanetara a civilizatiilor virtuale”. Cum as putea intra in posesia ei ? Apreciez munca dumneavoastra domnule Dr Prof Leonida Bucium si efortul depus in incercarea salvarii gorilienilor de toate speciile cotropitoare dar sunt de parere ca trebuie sa va pregatiti pt inrobire !

 4. Thinker
  Posted 15 decembrie, 2009 at 8:38 am | Permalink

  emag.ro = Entitatea Miscarii AntiGoriliene) – Interfata Animatoare?!?!?!?!?! Hahahahaha, mortal, frate, absolut mortal! Multi nebuni ai lasat sa iasa din Arca lui Noe, Doamne!

 5. s0ldatu
  Posted 14 decembrie, 2009 at 8:15 pm | Permalink

  varza


%d blogeri au apreciat asta: